fofaa

2017-01-14
17:59:47

Minuter senare

Hej!! Igen haha. Bloggade literally nyss. 

Har precis städat mitt rum, lite halvdant men whatevaah. Är fortf relativt städat. Man kan komma in utan att snubbla på något och det är det viktigaste känner jag. 
Hmm, vaknade sent för jag tog sovmorgon. Har vart så trött den här veckan. Sovit dåligt, gjort saker haha. Sov över hos André också i tisdags tror jag det var. Mysigt iaf :D 
Har även försökt tämja min vildhare, jobbar fortf på det haha. 
Hnm vad mer? Jobbade igår med André på universitetet. Var helt ok. Var fett nervös för allt lät så komplicerat och lite förvirrande när André förklarade men det var det inte x) silly me hoho. Ända jobbiga var att André stirrade på mig och det jag gjorde så jag inte skulle missa något, och sen hånade han mig. Estupi hoe. Så lite pengar i fickan får jag in iaf. Den här helgen ska jag bara vara hemma och dega, träffa Amanda imorgon så hon kan få sina kakor. På måndag ska jag till läkaren med mamma. Tisdag träffa yas och onsdag träffa André för på torsdag ska han till Berlin jävla orre 🙃🙃🙃🙃 På onsdag drar min pappa till Argentina också och söndagen därpå drar min mamma dit också och då har jag fiinnnaaalllyyy ff! Ffs! Haha. 
Jag tror inte jag missat att berätta något nu så k bye. 

Tänker lägga upp den sista bilden på insta, men inte bestämt när 🤔 tycker den är rolig höhö. K bye på riktigt nu. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: