fofaa

2014-04-13
21:38:35

total black

Hej!^^ 
Kollar om på himym nu hehe, kan inte sluta, älskar serien, inte mitt fel ju?
Haha, iaf, idag är typ min mest produktiva dag. Fattar inte att jag hunnit göra så många grejer. 
Först övningskörde jag på morgonen(typ klockan fkn halv 8-.-), sen gjorde jag matte med pappa, sen gick jag till träningen med elli, sen köpte vi sallad och spelade cod ^^ SÅ MYCKET JU!? För mig iaf. 
Sen gjorde jag lite spanska, inte för att det fanns mycket att göra.. vet inte vad man ska plugga på plus så fick vi inget provpapper så vet inte riktigt hur läraren tänkte där men aa..
Änywäy, imorgon hade jag tänkt göra min svenska novell och sedan försöka med lite mer matte </3 
BTW! Har färgat mitt hår svart, elli färgade c: det ör fortfarande lite mörkt men ganska mörkt iaf! 
Så är nöjd, har dessutom ett färgpaket kvar! Ska färga det precis när sommaren börjar eller kanske redan när den börjat, så det blir svart UNDER SOMMARN!^^ superglad, funder även på att bli emo igen? Älskar emo stilen, men tänker inte vara värsta hardocre XD tar för mycket tid att vara emo, typ fixa sig i en timme med håret OCH LUGGEN GOSH LUGGEN, no fank you, är för lat för det, ska nog däremot sminka mig mer HEHE, och alltid ha svart hår <3 gon love it. 
Men nu ska jag fortsätta kolla himym <3
HEDÅÅ
 
2014-04-07
17:00:00

Nu vart det stopp.

Hallåjsan!
Bloggar lite nu för att inte somna på datorn. 
Försöker göra klart min engelska läxa, har bara EN sak kvar att skriva om, blev fan klar snabbare än jag trodde. Men just den här sista går verkligen skitsegt, hittar knappt någonting och det lilla jag hittar fattar jag inte vad det betyder. YES! DET ÄLSKAR VI! 
Så jag hoppas att jag blir klar inom dom närmsta två timmarna annars ger jag upp och lämnar in det lilla jag har och hoppas på ett välförtjänat E -.- 
Sen har vi matteläxa <3
mattekompletering <3
samhällsläxa <3
fotoläxor <3
älskar mitt liv, see yaa! 
jag måste verkligen undra om männuskor är dumma haha, jag säger till typ alla som känner 
mig att jag vill färga håret svart, och seriöst typ exakt alla säger samma sak. "varför ska du göra det? Ditt hår är ju typ redan svart!" Sen pekar dom ut delar av mitt hår som är "svart" och att det är onödigt att färga. Kolla bilden över jag la upp nu, hur i helvete är det där svart? På riktigt, säg mig, hur kan det där vara svart? Det är är klar och tydlig BRUN. BRUN, BRUN FUCKING BRUN. Ville bara få detta avklarat och på sätt och vis bevisat, jag har inte svart hår och tänker därmed färga det svart. 
I'm out.
 
 
2014-04-02
14:41:00

Sommaaaaar!

Hej! :D
Är typ nästan superglad, kollar ut genom fönstret och blir så supermega ulltra glad, vädret är så fkn fint!
Sen sjunker humöret när jag påminner mig själv om alla mina läxor osv -.- speciellt mina försenade läxor som stressar mig med tanke på att det inte är så lång tid tills skolan är slut.. Menmen! 
Vill lägga upp några bilder jag och elli tog i fredags tillsammans med Philip ^^
Annars har jag inte mycket mer att skriva om, ska försöka plugga ikväll :( 
Så hejdåå!