fofaa

2017-01-14
17:59:47

Minuter senare

Hej!! Igen haha. Bloggade literally nyss. 

Har precis städat mitt rum, lite halvdant men whatevaah. Är fortf relativt städat. Man kan komma in utan att snubbla på något och det är det viktigaste känner jag. 
Hmm, vaknade sent för jag tog sovmorgon. Har vart så trött den här veckan. Sovit dåligt, gjort saker haha. Sov över hos André också i tisdags tror jag det var. Mysigt iaf :D 
Har även försökt tämja min vildhare, jobbar fortf på det haha. 
Hnm vad mer? Jobbade igår med André på universitetet. Var helt ok. Var fett nervös för allt lät så komplicerat och lite förvirrande när André förklarade men det var det inte x) silly me hoho. Ända jobbiga var att André stirrade på mig och det jag gjorde så jag inte skulle missa något, och sen hånade han mig. Estupi hoe. Så lite pengar i fickan får jag in iaf. Den här helgen ska jag bara vara hemma och dega, träffa Amanda imorgon så hon kan få sina kakor. På måndag ska jag till läkaren med mamma. Tisdag träffa yas och onsdag träffa André för på torsdag ska han till Berlin jävla orre 🙃🙃🙃🙃 På onsdag drar min pappa till Argentina också och söndagen därpå drar min mamma dit också och då har jag fiinnnaaalllyyy ff! Ffs! Haha. 
Jag tror inte jag missat att berätta något nu så k bye. 

Tänker lägga upp den sista bilden på insta, men inte bestämt när 🤔 tycker den är rolig höhö. K bye på riktigt nu. 

2017-01-09
21:40:55

Rastlös med 0 motivation.

Hej!!

Ligger i sängen nu och kollar på min dramatiska novela. Är trött och har huvudvärk och vill typ begrava mig under täcket. Ugh. Har försökt vara mycket med Oreo idag men den otrevliga lilla grisen kommer bara ut ur buren när han är hungrig xD haha. 

Så vad har jag missat att berätta om? Ehm, sålde mitt terrarium och Leo idag :( men det är samma familj som köpte tjejerna också det är ganska skönt faktiskt. Killen var jättetrevlig så jag är ganska ok med det. Men var fortf ledsen.. 
vad mer? Hmm. JUSTE! Min padre fyllde år nyligen så vi gick ut och åt grekisk mat. Var skitgott. Blev så jädrans mätt. Efteråt åkte jag hem till Andrés familj för hans pappa fyllde ockå fyllde år. Så vi drack, åt dansade osv. Var också skitnice. Sen sov jag hos André för det var närmare och sen har jag bara ruttnat hemma. Också för mitt sl kort har gått ut. Kan inte lämna hemmet förrän mamma och pappa åker till Argentina x( 
Ok nu har huvudvärken tagit över. Bye.