fofaa

2013-10-29
00:20:49

Skolfoto

Nej ska inte lägga upp mitt hemska skolfoto, på mig alltså UÄK. Jag förstår verkligen inte hur skolfotografer kan lyckas med att varje år få en att sse så hemsk ut, på riktigt asså varför? Jag kan seriöst ta bättre bilder på mig gjorde det nyss och det ska förfan vara mitt skolfot!-.- jag är bättre fotograf lxm, förra året var hemskt lxm kan dom inte bara säga nejmen det här fotot blev inte bra låt oss ta en ny! ELLER, så kunde jäveln iaf låta mig kolla på den hemska skiten så jag iaf fick säga att jag var missnöjd OCH SLIPPA FÅ HEM DEN!!! OH blir så ARG! !"#¤%&/()=? Men aja tog några bilder på mig, Leo och andra bilder på pappa jag tog tidigare idag :3 mästerfotografen här lxm. 
Bilderna på mig är seriöst skolfotomaterial till skillnad från skitbilderna den riktiga fotografen tog, pfft. 
 
2013-10-28
16:35:09

Granatäpple & brownies

Hej! 
Ligger i sängen just som vanligt/alla andra gånger jag bloggar haha -.- skalade granatäpplen för ungefär en timme sen, eller vad man nu ska kalla det. Sen kom mamma hem med typ 20 brownies ÅÅH så gott. Men nu har hon gömt dom tillsammans med alla morotskakor -..- har inte mycket att skriva om egentligen, träffade yas och elli i lördags och mitt lejon twerkade som Miley Cyrus. Mhm! Igår var jag med Philip, vi pantade sen handlade i prisextra. Och sen köpte vi mat på donken och latade oss hemma. Nu ska jag dricka läsk och lata mig som en fet köttbulle under mitt älskade täcke!
Bajbaj2013-10-26
23:59:00

Fredagsbilder

Hejhej! Har typ inte hunnit blogga riktigt förrän nu haha. Kollar serie just nu och har hicka, skitirriterande HATAR HICKA. Vill slå den :s aja, shoppade i fredags med philip och elli, däremot fick vi vänta på elli typ fyra timmar för hon färgade håret-.-!!! Så jag och philip gick hem till honom och myste med alla bebis sötis ÄLSKLINGAR!!! Behövde trösten fan. Orkar inte lägga upp bilder på vad jag köpte, ingen bryr sig :( men ska lägga upp bilder som ph tog ^^

Blev rädd för max klor.. Vi har cuddling issues.Hejdååå!