fofaa

2016-03-29
16:09:23

Smooth

Heyooo!
 
Sitter nu på espresso house med Jovan. Eller han gick ut en stund nu så passar på att blogga just nu från hans fancy ass mac dator hehe. Och lyssnar på musik på hans spotify :3 
Men iaf! Igår/idag var en lång jävla dag asså my god. Har seriöst inte ens ätit sen iförrigår och jag har fortf inte riktigt lust att äta än x( men vi ska iaf köpa hem sushi om en stund hehe. 
Anyway haha, vaknade och gick ut för att träffa Jovan, ville ha sällskap till gallerian. Köpte ett par solglasögon som är fett fina höhö. Sen åkte vi till gamla stan en stund och chillade där. Sen drog vi till Lion hehe, och där gick allt utöver. Drack typ mer än 4 öl iaf haha. Jag var on fire dessutom hehe, folk ba gav mig komplimanger om mitt hår hehe blev så glad. Sen började folk prata på spanska med mig också vilket vart fett nice. 
Sen var det andra där vi känner som jag hängde lite med. Sen efter en stund drog Jovan men jag stannade ett bra tag till, drog vidare till den andra lion och därifrån kommer jag inte ihåg så mycket haha. Imorse vaknade jag och följde med my friendddd till södertälje för att hämta upp hans mobil som han hade lyckats tappa bort under kvällen XD vart så bakis, är fortf bakis så var fett osocial och seg. HONEY if you're reading this I'm sorry :( 
Mmmm har nog inte så mycket mer att berätta nu. Vi ska nog dra och äta nu så bloggar senare eller imorgon :) 
k bye. 

2016-03-26
22:00:31

Chill

Holaaa! 
Ligger i min säng nu medans Jovan sitter och wajnar 😂 haha, har basically varit med han hela dagen idag. 
Han kom hit först och åt mat haha. Sen drack vi lite öl på min balkong sen drog vi och köpte pizza och har för det mesta snackat och lyssnat på musik :) så det har vart en ganska nice dag. 

Förutom det så har jag inte mycket mer att skriva om men har tagit så många bilder idag så tänkte att jag kunde lägga upp det nu höhöIroniskt nog har jag inga bilder tillsammans med Jovan, hade videos dock haha det äe bara att rulla in på snapchat och enjoya XD 
K bye
2016-03-25
17:18:40

NK

Holaa! 
Har precis ätit en massa mat ugh, kommer aldrig bli smal x( haha. 

Iaf! Igår träffade jag Jovan runt kl halv 3 för ville ha sällskap till NK eftersom att jag aldrig varit där. Fyfaaaaaan vad dyrt allting är där mygod. Anledningen till att jag ville dit var för jag hade fått sånnadär kuponggrejer eller vad det nu kallas i studentpresent från en familjevän ^^ så hade lite pengar att spendera.
Vi kollade runt i några affärer och jag kände mig verkligen som en outsider XD Märktes säkert 100 mil ifrån att jag inte riktigt hörde hemma där😭 Och så Jovan typ skämdes över varje grej jag sa så han gjorde mig ännu mer nervös -.- så kommer aldrig mer shoppa med honom. NEVÖR!!!!! 
Men såg iaf fett fina väskor, plånböcker, solglasögon osv som vart fett fina. Men till slut gick vi tillbaka till första affären vi var på och köpte ett fett fint halsband. Love it. 
Sen gick vi till gant för Jovan ville också köpa lite grejer till sig själv, personalen där var så trevlig omg. Löneförhöjning till dom pliz. 
Efter det drog vi till fridays för att äta, sen blev Jovan rätt så förbannad orkar ej förklara varför så vi drog till lion bar efteråt så han kunde relax lite XD sen drog vi till mig en stund sen drog han hem och jag somnade väl nån timme efter. Sååå nu ska jag lägga upp bilder iaf! K bye