fofaa

2016-12-30
00:55:54

Amanda blir alltid full. 😘

Hej! Ligger i sängen nu och kollar walking dead medans Oreo stirrar på mig x) han sitter PÅ sitt hus, inte i, och stirrar på mig xD han tar en liten mat/vatten paus då och då men för det mesta chillar han bara där och stirrar 😂 lite awkward då jag duschade nyligen och fortf är naken 🙃🙃🙊

Idag har jag iaf varit på stan med Amanda och shoppat lite. Tror jag bestämt min outfit till nyår. Är däremot inte så taggad på nyår. Är för trött för tillfället haha. Blö. Ehm sen bjöd Amanda mig på middag på fridays ❤️ var mys. Sen drog vi till arken zoo i oden, köpte lite grejer till Oreo :). Sen drog vi till systemet och fixade lite grejer till nyår. Efter det gick vi hem till mig en stund för att dricka lite men Amanda drack typ 80% av allt så hon blev full 😂 vilket var kul. Sen har jag inte gjort så mycket mer. K bye.

2016-12-27
16:05:20

Feliz navidad and all that

Hej! Ligger i sängen nu och kollar ex on the beach. Vilar lite, är freaking sjuk. Men har väl lite att berätta då det var ett litet tag sen sist jag skrev ^^
Så uhm, i fredags åkte jag hem till André. DET VAR PRESENTDAGS. Freaking äntligen liksom. Typ alla som läser vet redan vad han fick x) hehehehhee. Jag fick iaf ett halsband, två gosedjur och strumpor! :D älskar alla. Halsbandet var skitfint, gosedjuren var skitsöta och strumporna underbara. Det är pokemon strumpor xD kommer lägga in bilder någon annan dag då jag inte fottat något än. Men det var iaf jättemysigt. I lördags åt jag middag med mamma och pappa och kollade kalle anka. Senare åkte jag till hagsätra och var ett tag med André och hans familj :)
I söndags kom André hem till mig och firade jul med min familj. Var ganska nice. Jag satt för det mesta och observerade och lyssnade som varje år x) hahaha! Fick pengar av min bror också vilket var skitnice. Av mina föräldrar också. Even better. Hmm, sen kom Jovan och en stund efter det så drog vi ut. Vi gick till crazy horses i rådmans. Sen kom Louise också oså drog vi till kristall och dansade en jävla massa där. Sen åkte jag hem till André, vaknade och blev sen sjuk/snorig/förskyld basically döende. Så satt och snöt mig hela dagen och klagade och var gnällig :c heh 🤒 men sen åkte jag hem ocj var döende där istället.
Idag har jag bara tvättat en av burarna då en kille kom och hämtade den och tjejerna 😞 wuä.
Nu är jag klar.
K bye. GOD JUL.

Ända bilderna jag har x)