fofaa

2016-02-29
11:42:00

Ait

Hej!
Lyssnar på musik och dricker kaffe nu för att vakna till lite. Verkar inte som om jag behöver jobba idag så ska passa på att städa mitt rum lite. Ligger lite kläder och liknande överallt. Sen ska jag nog skriva ut lite bilder och sedan plugga! 
 
Igår övningskörde jag iaf med pappa på morgonen vilket gick ganska bra. Gick lite dåligt i början för bilen skakade som fucking fan när jag växlade så jag blev ju nojjig och ba omg vad gör jag fel lixom. Men efter 2 försök till så blev det mycket bättre, helt smooth. Men kände mig så nervös och skakig, förstår inte varför tho. Antagligen för det var ett tag sen sist jag körde. Men aja, hoppas jag är mindre nervös nästa gång. 
Sen åkte vi och handla lite och fixade lunch när jag kom hem. 
 
Vid 5 ish träffade jag Amanda i tc för hade inte hunnit träffa henne sen Jovans födelsedag :o så vi var iaf påväg till wayne's sen så ser vi Anna på plattan ahahahaha, hon väntade på Josefine så hon hängde med oss medans. Så satt vi och snacka ett tag, sen joinade Josefine oss också och det vart ganska nice :) Sen skulle dom dra på bio så jag och Amanda vandrade runt lite, sen hamna vi på Lion bar, satt där en stund sen drog vi hem. Så det vart en ganska skön dag! 
 
DOG AHAHA XD inte för att någon annan fattar.. men whatev. 
 
2016-02-28
00:39:05

Love makes everyone a little gay

Yo!
Ligger i sängen nu och kollar two and a half men och ska sova ganska snart. Är rätt så trött. Har verkligen inte orkat blogga ugh. 

Har iaf jobbat under veckan förutom i torsdags då jag gick till arbetsförmedlingen, måste dit igen nu på onsdag ._. Orkar inte.
I fredags slutade jag klockan 17:00 sen träffade jag Yas ett tag, vi chilla hos mig för jag var vrålhungrig hahaha så sprang hem för att äta. 

Idag gymmade jag med Elli sen tog jag ett lååångt och skönt bad. Kände mig så freeeesh. Mitt hår är fett mjukt nu och luktar gott. Ahhh love it😍 
Imorgon ska jag övningsköra tydligen, som jag inte gjort på så långt tid. Är inte så taggad från sist. Men måste ju börja igen någon gång så varför inte nu när jag redan är påväg mot en tidig död. 
Haha K bye!

2016-02-24
06:11:00

He told me to "besa mi culo"

 Hej! 
Sitter på sängen nu och dricker kaffe och har en liten stund nu innan jag måste börja röra mig mot tbanan ._.
Dom som läser har mig säkert på snap och sett min story :P Jobbade igår, dom ringde på morgonen nrär jag var helt zzZZzzzzZzz... död typ. Åkte till nacka för att jobba där, tyckte om det faktiskt hehe personalen vart trevlig speciellt tjejen jag jobbar med :) ska till samma ställe idag igen då dom requesta mig höhöhööh kände mig honored. 
Det dåliga dock är att jag bara sovit totalt kanske 3 timmar idag. Kom hem efter klockan 5 igår och vart död för jag inte hade sovit mycket dagen innan det heller(visste inte att jag skulle jobba). Så kom hem, lagade middag sen deckade jag på sängen i typ 2 timmar.. Sen kunde jag inte somna om igen förrän typ halv 3.. sen vid halv 5 gick jag upp för att duscha oså, fixa lunch. Såå planerar nog att sova på min rast hahaha. 
Ville egentligen plugga igår efter jobbet men ah.. Lite svårt när man deckar. Idag kommer jag definitivt inte orka med det. Eller får se, kaffet kanske hjälper vem vet lixom. 
 
Hmm vet inte om jag har så mycket mer att säga.. Jo uhm var hos fabbe i lördags, vi hade chillkrök det vart nice. Men att dricka en hel flaska vin själv var väl inte det smartaste.. Mådde inte så bra dagen efter kan jag säga x( 
 
Men jaja, imorgon ska jag till arbetsförmedlingen runt klockan 10 tror jag. Nåt jävla möte som tydligen vart obligatoriskt. Ugh, nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och snart börja gå. K BYE!
 
Har inga nya bilder att lägga upp.. så detta får duga xP