fofaa

2016-05-28
20:29:22

Inte så illa

Holaaaaaa!
Ligger i sängen nu och lyssnar på lite musik så tänkte att jag kunde passa på och blogga lite ^^ 
Hmmmmm vad ska jag berätta om dåra? Jo, har jobbat typ hela veckan förutom måndag tror jag. Har vart lite segt. Jobbade på samma skola som jag bloggade om tidigare från tisdag till torsdag. Fett mycke jobb D: ugh. 
Men igår jobbade jag på ett fritids jag jobbat på innan som ligger i tensta! Det stället tyckte jag fett mycket om, barnen var lite kaosigare än jag minns men det var fortf skitnice. Barnen så söta och snälla. Men kaos hahaha. Körde just dance med en av barnen på slutet hahahaha det var skitkul. Jävla gympass XD Ska tillbaka dit på måndag hehe. 
Meeen iaf, efteråt åkte jag till skärholmen med Elli för ville handla lite smycken och liknande. Har inte köpt smycken på jag vettefan hur lång tid. Så fick med lite armband och halsband. Köpte även en ny väska som jag tyckte om fett mycket! Efter det åkte jag hem och hämtade ut mitt paket på hemköp :3 fick hem så fina grejer. Sen på kvällen mötte jag Jovan och Nikola och två av Nikolas kompisar. Vi gick till lion i gamla stan men det blev lite väl fullt och Nikola tyckte det stank XD så vi drog till after eight och chillade där. Var helt okej, sen kom Jonathan och Gonzalo med ett helt gäng hahaha vilket vart ganska nice. Dom satte på helt ok musik där så vi började dansa lite, vart ganska kul! Sen drog killarna till the office men jag och jovan drog till imperiet till nikola och dom andra men det vart tråk där. MEN! Hahaha, vakten ba jag känner igen dig. Sen jag ba AHH du jobbar på min skola han ba vadå din det är min XD jag ba kommer göra den min. Sen gick jag in ahahha. Nej men han jobbar på den där skolan jag var på den här veckan sen tisdag. Det var kul.
Iaf sen drog jag och jovan till the office och omg dom hade fett nice musik. Så det blev en del dansande hehehehe vilket var fett kul. 
Det var iaf en väldigt nice kväll. Men idag ska jag iaf bara ta det lugnt eftersom jag tänkt köra bil med pappa imorgon. Efter det ska jag träffa Amanda, tänkte bjuda henne på lunch/middag :) Hmmm nu tror jag inte att jag har mer att berätta så kkkkk bye. 
 
2016-05-24
09:33:04

När man ändå har massa tid 😊😊😊

Holaaa! Sitter nu i helenelund och väntar på min buss som går freaking assällan -.- två gånger i timmen går den 😊😊😊 
Men jaja så passar på att blogga eftersom det ändå var fett länge sen jag blogga. Eller känns iaf som det? Haha. Vad blogga jag om sist ens? Kommer inte ihåg asså. Orkar inte kolla heller ahahha. 
Men hmmm vad har mina 2 nånting läsare missat? Vart ute i måndags förra veckan med Jovan hahaha. Eller asså ute och ute han kom till mig med alkohol och vi chilla. Sen drog vi ut en stund och träffade några men det blev ba segt så ah. Skulle lixom jobba dagen efter också XD men det var fett nice för jobbade bara halvdag. Det var som om jobbet ba visste att jag var bakis. Men stället dom skickade mig till tyckte jag om fett mycket! Barnen var skitgulliga och personalen var otroligt trevliga :) skitnice skola. Jobbade där från tisdag till torsdag sen på fredagen skickade dom mig till en annan skola, eller aa då var det förskola. Det stället var också skitnice. Samma sak där, jättegulliga barn och jättetrevlig personal! 
Och på fredagen gick jag ut med Jovan, Elli, Vicky, två av Vickys kompisar och Adrian och Gonzalo. Det var faktiskt ganska nice, intressant kväll hahaha. 
Hmmm på fredag tror jag att vi ska ut igen, firar att jag äntligen får lön! Vill gå på klubb eftersom att det var så länge sen vi drog på nån klubb, så förhoppningsvis blir det freaking latino night! Annars vill jag inte 😂 hahaha men jaja. 
MEN IAF, på tal om lön och jobb osv så fick jag mail igår där dom sa att min lön höjs! Fyfan vad glad jag blev. Ni förstår inte asså hur glad jag blev. Typ inget kan förstöra mitt mood nu. Får lön snart, beställt lite linnen, ska ut på fredag, vädret är freaking underbart lixom come at me mitt mood är on point där den freaking ska vara! WAAAAH!!! Och min buss kommer "snart" haahaha. 
Och jag har pratat fett mycket med min kusin också vilket har vart ännu mer jävla nice. På riktigt asså, när jag pratar med henne är jag typ on top of the world. 
JUSTE och jag har köpt en ny plattång. 
Den är fett bra och skitfin också. Hehe. 
Men jaja är klar nu så byeeeeOså lite bilder från senaste tiden :) haha 
2016-05-13
20:44:01

Upp och ner

Hej!
Nu sitter jag i köket och äter lite pizza och kollar oth :P
Ska ut med Nikola ikväll och en av hans kompisar. Vi ska spela biljard. Ska nog bli nice :3 
Har inte mycket att berätta, eller jo men nej. Mår inte sådär super bra tho, så det är segt x( wuä. Är typ på dåligt humör hela tiden. Men jaja. 
Jobbade idag. När jag äntligen slutade och väntade på bussen så blev alla busslinjer inställda pga nån jävla olycka. Ringde tre olika pers och ingen ville/kunde hämta mig så blev ännu mer pissed -.- pappa var en av dom så senare fick han skuldkänslor.. Därav pizzan 😂 hahaha! 
Hmmm men jaja ska lägga in lite bilder från igår då jag och amanda äntligen träffade älfy igen! Det var mys.k bye.