fofaa

2016-04-28
18:48:08

Kanske dags då.

Hej! Ligger i sängen nu och ska snart upp och duscha. Har inte mått så bra idag. Vaknade fett äcklig med typ slem i halsen eller nåt. Gick ut och träffade Amanda en stund i odenplan, sen gick jag förbi systemet igen. Kom hem och somnade och nu mår jag bajs. Har ont överallt, inte bara för träningsvärken :/ har huvudvärk nu också. Var lite snorig nån timme sen yaay.
Imorgon och lördag blir det partyy iaf. Längtar! Inget kan stoppa mig haha. Orkar faktiskt inte blogga mycket mer än det här så k bye. 


2016-04-25
20:38:13

Kill me typ

Hej! Ligger i sängen nu och hade tänkt gå upp om några min för att borsta tänderna. Blev uppringd imorse av jobbet ofc, så har jobbat hela dagen. Inte så jättelång tid egentligen så det var skönt med tanke på att jag la mig lite väl sent igår. Tänkte egentligen ha en ledig dag imorgon men förskolan jag var på idag bad mig att komma tillbaka imorgon så tänkte att jag tar onsdag och vilar istället sen jobbar igen på torsdag sen räcker det fan. 
Hmm, vad mer. Just ja, helgen berättade jag aldrig om. Den sög fyi. Fredagen var en jävla katastrof kan jag säga. Morgonen började skit, fortsättningen blev inte bättre så var basically på dåligt humör hela den jävla dagen. Lördag och söndag minns jag inte ens vad jag gjorde. Är rätt säker på att jag bara var hemma och tog det lugnt. 
Nu på fredag och lördag ska det tydligen vara någon fest. Antar att jag ska gå, annars skulle det vara nice att fira valborg ute i någon park och dricka och grilla med nära och kära :3 helst bara nära, kära är så jobbiga(jk bli inte butthurt ahah). 
Nej men har nog inte mer att berätta nu då. Så k bye


2016-04-24
15:30:00

#Shopaholic

Säger nu på en gång att bilderna inte är så jättebra för jag har inte direkt någon superbelysning i mitt rum och min mobil har inte någon superkamera haha :P Och vissa av kläderna ser mycket bättre ut i verkligheten ok :( 
Btw fottade inte jackan för det blev så sent så orkade inte, plus missade 3 andra plagg men kommer lägga upp en bild på en av dom men det är från hemsidan då :P 
enjåååy.
Båda klänningarna från Nelly! Love em'
Kjolen också från nelly, fett bekväm. 
Man ser inte riktigt vad det svarta plagget är men det är en väst ^^
Det här svarta linnet till vänster har inte jag köpt, fick den av elli och den är fett nice 
 
tröjan till höger är vinröd, fattar inte varför deen blev så missfärgad på bilden
antar att man fattar att det är träningskläder?:P
Dom här är fett fina, likadana btw bara olika färg. Lite korta tho så får dra ner på all fettma mat. 
Dom här två tröjorna, kjolen och den 2:a klänningen är det senaste jag köpt! 
Fett fina för den svarta tröjan har spets och är relativt genomskinlig, den andra är typ uhm också
"genomskinlig" och på sidorna typ öppet. Eller asså kan ej förklara fan den är fin iaf x)
Om man bortser från jackan x3
Ursäkta mina smutsiga skor XD men har ju hunnit använda dom lixom :P
Ska skriva ett till inlägg om någon timme eller nåt. Så k bye for now!
btw kunde inte hitta bild på hemsidan på ett av plaggen jag glömde fotta men whatev :P 
typ så