fofaa

2016-12-27
16:05:20

Feliz navidad and all that

Hej! Ligger i sängen nu och kollar ex on the beach. Vilar lite, är freaking sjuk. Men har väl lite att berätta då det var ett litet tag sen sist jag skrev ^^
Så uhm, i fredags åkte jag hem till André. DET VAR PRESENTDAGS. Freaking äntligen liksom. Typ alla som läser vet redan vad han fick x) hehehehhee. Jag fick iaf ett halsband, två gosedjur och strumpor! :D älskar alla. Halsbandet var skitfint, gosedjuren var skitsöta och strumporna underbara. Det är pokemon strumpor xD kommer lägga in bilder någon annan dag då jag inte fottat något än. Men det var iaf jättemysigt. I lördags åt jag middag med mamma och pappa och kollade kalle anka. Senare åkte jag till hagsätra och var ett tag med André och hans familj :)
I söndags kom André hem till mig och firade jul med min familj. Var ganska nice. Jag satt för det mesta och observerade och lyssnade som varje år x) hahaha! Fick pengar av min bror också vilket var skitnice. Av mina föräldrar också. Even better. Hmm, sen kom Jovan och en stund efter det så drog vi ut. Vi gick till crazy horses i rådmans. Sen kom Louise också oså drog vi till kristall och dansade en jävla massa där. Sen åkte jag hem till André, vaknade och blev sen sjuk/snorig/förskyld basically döende. Så satt och snöt mig hela dagen och klagade och var gnällig :c heh 🤒 men sen åkte jag hem ocj var döende där istället.
Idag har jag bara tvättat en av burarna då en kille kom och hämtade den och tjejerna 😞 wuä.
Nu är jag klar.
K bye. GOD JUL.

Ända bilderna jag har x)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: