fofaa

2016-04-04
01:00:15

Kände att det var dags.

Hej! 
Ligger i sängen och kollar en film nu och har fett ont i benet, satans lagg typ. Ska borsta tänderna om några minuter tho så tänkte att jag kunde blogga lite först. 

De senaste dagarna har varit väldigt konstiga.. Kan inte riktigt förklara, det har bara gått lite upp och ner :/ Människor är så skumma.. Och komplicerade like VAD HÄNDER LIXOM?! Gosh srsly ._. Men iaf. Högskoleprovet börjar närma sig 😁🔫 snälla gud låt det gå bra. Har iaf sökt till några program och några kurser och om jag kommer in på någonting då GREAT! Håll tummarna för mig snälla, jag håller tummarna för mig själv nu också. 

Hmm vad mer? Övningskörde imorse också. Fyfan vad trött jag var, hade inte sovit så länge. Så jag körde bilen och skulle växla till 3an och vad händer då? Jo jag råkade växla till 5an och jag typ ba omg kill me now lixom. Haha nej men körde inte länge alls för jag var så satans trött. Änywäy sen kom jag hem och vilade sen deckade typ. Blev väckt flera gånger -.- sen fick jag ett medelande som gjorde mig lite glad hehe ^^ 

Men jaja, nu till nånting lite ish intressant. Många vet att jag bara haft pc datorer, har haft två stycken HP datorer och nu min asus. Men båda mina HP datorer kraschade flertal gånger och den här asus jäveln deletade typ allting som fanns på den vilket är fett awesome :) alla mina bilder och skolarbeten åt helvete, great lixom. 
Såå, många vet att jag aldrig varit ett så stort fan av mac datorer heller. Alltid tyckt att dom är för dyra och sen kan man inte göra så mycket med dom(vad jag vet dåra). Men nu eftersom alla mina pc datorer gått lite åt helvete så har jag bestämt mig för att köpa en jädrans mac! Anledningen är för att när(eller om) jag börjar plugga så kommer jag definitivt behöva en mindre, tunnare och praktisk dator att bära runt till skolan vilket jag inte kan med min då den är rätt stor och väger mycket. Och eftersom jag inte längre litar så mycket på pc så tänker jag ge mac en chans! Men lär inte köpa den på ett tag, ska vänta på min nästa lön sen se hur mycket som fattas, jobba arslet av mig osv osv tills jag har råd :) ska bli intressant. 

K bye.Lite bilder från senaste dagarna, inte för att dom visar något jag precis bloggat om.. But still. K bye på riktigt nu
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: