fofaa

2014-05-31
21:24:01

Kolmården!

Heeeej! 
Ville bara blogga lite om kolmården och lägga upp några av bilderna jag tog där, allting finns redan på fb menmen, får ju inte lämna bloggen helt ensam ^^
Påvägen dit så hade vi massa musik på, typ hade fest haha. Skitnice, sen kom vi fram åt lite snacks sen gick jag yas och elli in och jag typ besatt av souvenir butiken, kunde inte bestämma mig om vad jag ville ha :( fanns så många gosedjur och så många saker,man kunde göra egna armband och shit också men kostade typ 10kr per bokstav o.o PFFT!
Vi köpte iaf giraff öron typ hehe, och så gick vi runt med dom hela dagen hihi. Vi såg massa djur; elefanter, lejon, tigrar, leopard typ, björnar, vildhundar, noshörningar, zebror, giraffer OCH BÄSTA AV ALLT!!! APOOOR!! Och gorillor, stannade i apariumet(?) i typ en timme var så jävla glad, älskar apor dom är så roliga och bebisarna så söta. 
Yas var fett rädd för att gå nära där dom var för det var lixom helt öppet, fanns stängsel osv såklart men annars var det ganska öppet och inte så mycket space mellan oss och dom. AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Var så glad ÅÅH, det var så coolt när dom började skrika, ni vet? Det var typ nar en av dom små började kaxa med bossen hahahah dom blir dom jagade och börjar skrika. 
Sen kom det någon guide typ och började prata blalala, efter en stund börjar dom skrika igen fast längre och nästan lite högre så jag kollar ner och ser en av dom bli jagade av en större sen började flera följa efter och skrek ännu mera asså ohmygosh blev så jävla rädd höll t o m på att ramla baklänges o.o haha, sen kollade vi gorillorna som då var bakom glas, haha det var så jävla kul för det fanns en stor king kong gorilla och en lite mindre gorilla som ba gick fram till den stora och boxade honom på armen och sprang iväg då började den stora jaga honom hahahahhahahah alla började skratta det var så jävla kul, så kaxiga XD
Det bästa vi såg med aporna var när en unge tog sitt apgosedjur och höll den precis över själva stängslet eller vad det nu heter, eller asså skiten där man hänger och böjer sig över och står vid och kollar på dom, aa och så kommer en apa med en lång kvist typ som har löv på toppen och apan sträckte på sig med den och började peta på gosedjuret!! Har en video på det t o m, på min instagram. Det var så gulligt och jag blev så förvånad! Skitcoolt, ärligt. 
Men ska inte skriva för mycket, i slutet av dagen så åt vi och se började vi röra oss tillbaka till minibussen, jag gick in till souvenir butiken och tog en apa. Men sen såg jag en filt som var sååå jäävlaa gosiiiig men jag visste inte om jag ville köpa den för skulle inte ha haft några pengar kvar alls då, men ville verkligen ha den. Dock så fick jag ingen tid alls på mig att ens fundera på om det var värt och ta den för yas typ var stressad över att åka hem av någon anledning -.- så får hoppas att jag hittar någon liknande, elli har typ en sån fast med ett annat mönster, brukar sno den under sleepovers >:) hehe, men nu till bilderna då!
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: